R2 Farvehandel

Selvfølgelig har vi åben

Flere har spurgt os, om vi har åbent i vores butikker i Viborg & Bjerringbro, og selvfølgelig har vi det - Men grundet den aktuelle Covid-19 situation er alt ikke helt som det plejer at være. Når du skal købe maling eller andre produkter fra vores butikker kan du som kunde bestille en ordre telefonisk hos os, og betale via mobilepay eller på konto. Du får besked, så snart vi har dine varer klar, og så vil du kunne afhente dem ved butikken.

Bestil varer til afhentning i Viborg: 86610100/81102447  viborg@r2farver.dk 

Bestil varer til afhentning i Bjerringbro: 86610100/81102441  bjerringbro@r2farver.dk 

Et perfekt maleresultat kræver god maling og godt værktøj

I butikkerne i Bjerringbro og Viborg finder du altid et stort udvalg af malerprodukter og værktøj i den bedste kvalitet. Og selvfølgelig altid til særdeles konkurrencedygtige priser.

Vores kunder nøjes ikke... og hvorfor sku’ de da også det

Vi sælger ikke hvad som helst i vores butikker.
Faktisk har vi kun produkter som vores egne malere selv bruger.

Vi er forhandlere af norsk kvalitetsmaling fra

 

Maling giver nyt liv

Ny maling inde eller ude kan give nyt liv til dine vægge, lofter, gulve, facader eller træværk. Når vi maler for vores kunder, bruger vi kun den bedste maling på markedet. Er du gør det selv-kunde, har du selvfølgelig mulighed for at købe den maling, som vores malermestre bruger. Og du kan altid få et godt råd med på vejen af malermesteren selv eller vores dygtige medarbejdere.