Spartel & Lim

Spartel & Lim

Her finder du R2 Farvehandels produkter indenfor spartel og lim.

Husk at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du skal
gøre eller hvilke produkter du skal bruge.

Husk altid at læse emballagen omhyggeligt, inden du bruger produkterne.

JOTUN LETSPARTEL MEDIUM

JOTUN LETSPARTEL MEDIUM

Jotun Letspartel Medium er en håndspartelmasse baseret på cellulosederivater tilsat lette fyldstoffer kombineret med finknust dolomitmarmor.

Forbrug
Ca. 1 liter pr. m2 afhængig af underlagets beskaffenhed.

ANVENDELSE
Jotun Letspartel Medium anvendes til udjævning af flader af beton, letbeton, puds samt til spartling af samlinger på gipsplader, bygningsplader og gamle tapeter. Kan spartles ud i tykkelse på 0-4 mm uden at danne sprækker. Krymper minimalt og har en meget god vedhæftning.

JOTUN LETSPARTEL GROV

JOTUN LETSPARTEL GROV

Jotun Letspartel Grov er en håndspartelmasse baseret på cellulosederivater tilsat lette fyldstoffer kombineret med finknust dolomitmarmor.

Forbrug
Ca. 1 liter pr. m2 afhængig af underlagets beskaffenhed.

ANVENDELSE
Jotun Letspartel Grov anvendes til udfyldning af huller og udjævning af grove underlag samt til plet- og fuldspartling af bygningsplader, puds og beton. Krymper minimalt.

Anbefales ikke brugt i forbindelse med strimling.

JOTUN SPARTEL TRÆ AKRYL

JOTUN SPARTEL TRÆ AKRYL

Jotun Spartel Træ Akryl er en akrylemulsionsspartel til indendørs brug.

Tørrer hurtigt, er nem at slibe og giver en god overflade.

ANVENDELSE
Jotun Spartel Træ Akryl anvendes til spartling på karme, lister, døre, møbler og lign.

JOTUN LIM EKSTRA

JOTUN LIM EKSTRA

Jotun Lim Ekstra er en vandfortyndbar emulsionslim på pva-basis til opsætning af hessian, glasvæv, strå/søgræs- og vævtapeter med papir eller non-woven bagside, vinyltapeter med papir-, polyester- eller glasvævbagside, tapeter af polyetylenskum og polyetylentapeter med papirbagside.

ANVENDELSE
Jotun Lim Ekstra kan anvendes på underlag som træfiber-, spån- og gipsplader, puds, sandspartel, tidligere malede flader, papirtapeter og vinyltapeter med papirbagside.

JOTUN LIM VÅDRUM

JOTUN LIM VÅDRUM

Jotun Lim Vådrum er en vandfortyndbar emulsionslim på eva-basis til opsætning af tapeter af polyetylenskum vinyltapeter med væv-, non-woven eller glasfiberbagside, vinylskum og homogen vægvinyl samt Colortex i vådrum.

ANVENDELSE
Jotun Lim Vådrum kan anvendes på alle almindelige underlag som træfiber-, spån- og gipsplader, puds og tidligere malede flader etc.
Limmen kan også anvendes ved opsætning af vinylbeklædninger på tætte underlag som fx gammelt vinyltapet eller laminerede plader.