Gulvene bliver som nye

Gulvene bliver som nye

Ser dit gulv gammelt og slidt ud? Vi hjælper gerne med gulvafslibningen.

Normalt udføres en gulvafslibning med en gulvsliber, der kombineret med sandpapir fjerner gulvets oprindelige overflade. Gulvafslibningen foregår af flere omgange. Så snart træet opnår en flot finish, er det klar til en ny gulvbehandling.

Gulvafhøvling

Det er også muligt at høvle gulvet. Dette kan være en fordel hvis gulvet er meget ujævnt eller har dybe ridser og hakker. Typisk vil man så få afhøvlet 3-4 mm af træet, hvilket er et meget groft indgreb, hvorfor det kun gøres, hvis det er nødvendigt. Det kan også være nødvendigt hvis gulvoverfladen er belagt med maling eller lignende. Det vil altid gøre fremskridt og forvandle selv meget grimme gulve.

Til forskel fra mange andre former for håndværksarbejde, er der ikke noget krav om at det skal være udført af en faglært håndværker. Det betyder at meget gulvarbejde udføres af privatpersoner, hvilket kan give ujævne og dårligt udførte gulvafslibninger. Derfor anbefaler vi at man får en professionel til det.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde ud af præcis hvad dine gulve har brug for, så er vi klar til at hjælpe dig og naturligvis udfører vi arbejdet til en pris du har råd til.

Vi står inde for vores arbejde, og sætter en ære i altid at lave et veludført stykke arbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ikke har modet til selv at give dig i kast med gulv-arbejdet, kan du altid få hjælp til at klare opgaven fra en af vores professionelle folk.

Du kan altid kontakte os på telefon 86 61 01 00 og få et uforpligtende tilbud.