Om R2 – et stærkt hold

Vi er et stærkt hold hos R2! Vores professionelle hold repræsenterer i dag mere end 75 medarbejdere, som har fokus på de samme værdier:

God service, høj kvalitet og godt håndværk. Vi arbejder hver dag på at levere de bedste løsninger til både private og erhverv. Vores kunder vil ikke nøjes – det skal de heller ikke. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere er klar til at levere professionel håndværkskvalitet – til tiden og til den aftalte pris. Hos R2 er den gode service altid en selvfølge.

Uanset om du handler med R2 Farvehandel, R2 Malerfirma, R2 El, R2 Gardiner, R2 Gulve, R2 Belysning eller R2 Hvidevarer, er du som kunde garanteret, at vi til enhver tid står klar til at yde professionel rådgivning og gøre vores bedste for at løse din opgave. Det eneste du skal gøre, er at kigge forbi en af vores butikker i Viborg eller Bjerringbro, eller ringe til en af vores afdelinger.

R2 er et stærkt hold, det betyder, at du kun skal henvende dig et sted. Vi står for al koordination imellem de forskellige afdelinger, du vil kun have en kontaktperson i hele forløbet.

Hele holdet står klar til at hjælpe dig!